woensdag 21 augustus 2019

Polderverkrachting.


Het Donkereindse Bos is gesloopt door weet ik veel welke projectontwikkelaar. Hij heeft er een mooi zootje van gemaakt. Op het amateuristisch aandoende bordje, een leerling van groep 8 basisschool zou het mooier maken, staat "Geen rommel achterlaten". Waarschijnlijk heeft de betreffende grootgrondbezitter het tegen zichzelf, want een rommeltje is het geworden. Overal restanten van gesloopte bomen. En nu staan er ook nog palen in de grond die de toegang naar de viswal moeten reguleren. Inclusief een parkeerplaatsje. Palen die dezelfde zijn als in de rest van de polder en daar moeten wij intrappen?
 Het gezicht van de polder is er niet mooier op geworden, blijkbaar had het Recreatieschap geld nodig. Notabene de Gemeente zit ook in het bestuur van het recreatieschap , is de gemeenteraad met deze verkoping  accoord gegaan?
Ik heb de discussie, die ongetwijfeld gevoerd is, gemist door medische prioriteiten.  Ik weet daardoor te weinig van de achtergronden om me daarover zinnig uit te laten. Maar dit is een aanfluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten