vrijdag 24 maart 2017

Een week verder

Mijn laatste logje was vorige week vrijdag, deze week  druk, druk en nog eens druk. Ik heb weer eens een verhuizing van de kinderen. De vorige was een maand geleden. Zij vertrokken naar het Brabantse, derhalve hoefde ik niet vaak op te treden met verfroller en of verfkwast. Nu is het een plaatselijke verhuizing naar een huis op nog geen 5 minuten lopen. De verhuizenden hebben nogal wat eisen aangaande de bouwindeling en het interieur , zodat een bestelde bouwcontainer na  een ochtend sjouwen bijna  tot de rand toe vol was. Bovendien komen de kleinkinderen makkelijk even bij oma en opa. Dus geen tijd voor een logje, hoewel wel het nodige gebeurde:
De Kievitsbloemen komen tevoorschijn, het Longkruid bloeit, Blauwe Druifjes bloeien, Narcissen ook, zo zijn er nog wel een paar soorten. Ook de Magnolia staat op openbarsten, de bloemen wel te verstaan.
Onze logee kwam zonet weer logeren in het nieuwe vogelhuisje. Hij/zij heeft er nog altijd moeite mee. Niet direct naar binnen, eerst grondig de buurt en de boom en het nestgat inspecteren. Er zit regelmatig een paartje Koolmezen in de boom. Maar ook een paartje Ringmussen. Ben zeer benieuwd wie de strijd gaat winnen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten